De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Vergeet de kerstkaarten niet!

Bericht 2 van 64
Kerstkaarten personaliseren
Met de feestdagen in het verschiet komt de drukke tijd voor de post er weer aan. Het versturen van kerstkaarten is dan ook jarenlang de gelegenheid bij uitstek om klanten, leveranciers én medewerkers te bedanken voor hun inzet
en de samenwerking. Hoe persoonlijker, hoe beter!
 
In onze laatste nieuwsbrief delen we wat mogelijkheden. Van duurzaam, 100% gerecycled papier tot de meest bijzondere afwerkingen en van stijlvolle enveloppen tot en met de volledige verzending. Inclusief handgeschreven adressen. Da’s wel zo persoonlijk, toch?
 
Meer weten over de mogelijkheden van echt persoonlijke kerstkaarten? Wacht niet te lang, want het is Kerst voor je het weet! Bel of mail naar info@creaza.nl

MENU