De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Corona-update

Bericht 1 van 62
Corona-update

In deze pandemie hebben we allemaal onze verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het coronavirus zo goed en kwaad als het gaat te voorkomen. Dit houdt voor creaza in dat we vanuit huis werken. Ook wij zijn onze geplande afspraken ‘buiten de deur’ waar mogelijk aan het omzetten naar online meetings, bijvoorbeeld via GoToMeeting, Skype of FaceTime.

Prioriteiten
Voor verschillende klanten zijn we al enkele dagen hard bezig de communicatie rondom het coronavirus te verzorgen. Denk hierbij aan het opstellen van e-mail nieuwsbrieven, de opmaak, productie en verspreiding van gepersonaliseerde mailings en het beheer van social media-kanalen. Voor veel bedrijven en instellingen hebben de verscherpte maatregelen direct (grote) gevolgen voor de dagelijkse bedrijfsvoering, geplande evenementen en andere marketing-activiteiten. Wij vinden het van belang om jullie klanten hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Zeker de bedrijven in de zorg- en onderwijssector krijgen hierbij prioriteit.

Wat betekent dit voor jou?
Als gevolg hiervan kan het incidenteel voorkomen dat we conceptontwerpen en drukproeven iets later versturen dan gepland. We waken er vanzelfsprekend voor dat harde deadlines niet in het gedrang komen.

We hopen op jullie begrip!

Communiceer met uw klanten
Op dit moment weten veel consumenten niet of ze nog naar afspraken kunnen, of kunnen gaan winkelen. Dit heeft een enorm (economisch) effect op de ondernemers en winkeliers. Maak duidelijk wat de richtlijnen zijn van jouw bedrijf en geef duidelijk aan welke maatregelen er zijn genomen, zodat klanten weten dat ze – ondanks deze crisis – nog steeds welkom zijn. Wanneer er naar aanleiding van de nieuwe corona-maatregelen die zijn afgekondigd bij uw bedrijf nog extra ondersteuning gewenst is, mail of bel gerust! Door nu te helpen waar mogelijk, hopen we er straks samen sterker uit te komen.

Blijf gezond, let op elkaar en help elkaar waar mogelijk!

MENU