De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

creaza verhuist

Bericht 5 van 64
Van de Spoorstraat naar De Marke in Dieren

Tijd voor de volgende stap! De belettering is van de ramen, het pand is leeg. Vandaag hebben we de sleutels ingeleverd van het kantoor waar creaza creaza werd. Ruim 4,5 jaar lang hebben we op dit fantastische plekje aan de Spoorstraat in Dieren-Zuid mogen zitten. En eerlijk is eerlijk, dit was echt een lot uit de loterij. Aan het gezellige horecapleintje in het oude centrum van Dieren. Een karakteristiek pand met veel licht. Een plek waar ideeën werden geboren en ontwerpen vorm kregen, van ‘s ochtends vroeg tot soms ver na sluitingstijd van de kroegen op het plein.

Inmiddels is creaza gegroeid, zijn er part-time medewerkers en stagiairs gekomen en werken we met freelancers aan nog mooiere creaties en concepten. Als gevolg daarvan groeiden wij op deze fijne plek toch een beetje uit ons jasje. En ook de verhuurder had behoefte aan meer ruimte, waardoor we nu plaats hebben gemaakt voor Middelkoop Advies.

Inmiddels zijn we verhuisd naar de andere kant van Dieren. Direct naast het spoor waarover de stoomtrein in deze tijd van het jaar bijna dagelijks rijdt, op De Marke, hebben we meer ruimte. Ook hebben we nu eigen productiecapaciteit in huis. Door de extra ruimte hebben we meer werkplekken gecreërd en kunnen we weer even vooruit. Tijd voor een nieuw hoofdstuk!

Oh, en mocht je interesse hebben in een part-time job als webdeveloper? Kijk dan even bij deze vacature!

MENU