De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Vacature: webdeveloper m/v (parttime)

Bericht 6 van 64
Vacature Wordpress webdeveloper bij creaza in Dieren

[Update 10-01-2020: Deze functie is momenteel niet langer vacant.]

Ben jij op zoek naar een parttime baan als (WordPress) webdeveloper bij een veelzijdig bureau? Waar je jouw online skills kunt tonen, nieuwe websites voor onze klanten programmeert en van bestaande websites het onderhoud verzorgt? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bij creaza ontwikkelen we de complete visuele identiteit van bedrijven. Logo’s, huisstijlen en natuurlijk ook advertenties, magazines, presentatiemateriaal en websites (joh!). Op strategisch niveau zijn we sparringpartner, ondersteunen we bij de ontwikkeling van marketingacties en ontwikkelen we campagnes die de bekendheid van de bedrijven waarvoor wij werken een boost geven. Dat kan zijn via gedrukte media, online of anderszins.

Wat wordt er van jou als webdeveloper bij creaza verwacht?

Je hebt een bak ervaring met WordPress en bent communicatief vaardig. Je bent in staat om aan de hand van een briefing en op basis van een door ons ontwikkeld ontwerp zelfstandig custom WordPress-thema’s te ontwikkelen voor onze klanten. Je werkt clean en hebt oog voor design en details. Bovengemiddelde kennis van SEO/SEA en affiniteit met social media zijn een pré.

Wie we zoeken?

Als jij denkt in dit plaatje te passen, dan kan het maar zo zijn dat we jou zoeken! We zoeken namelijk een web professional voor wie WordPress geen geheimen meer kent en die de combinatie van frontend en backend juist als uitdaging ziet!

Uren

Het aantal uren en de werktijden zijn bespreekbaar, maar in eerste instantie zijn wij op zoek naar iemand voor zo’n 2 dagen per week, waarbij de mogelijkheid aanwezig is dit in de toekomst uit te bouwen tot een fulltime dienstverband.

Lijkt het je wat?

Mail dan naar Bart (vacature@creaza.nl), stuur direct je portfolio en CV mee en geef even aan hoe jij je koffie drinkt!

1 reactie:

creaza verhuist – creaza.nl2 augustus 2019 at 07:25Reply

[…] Oh, en mocht je interesse hebben in een part-time job als webdeveloper? Kijk dan even bij deze vacature! […]

MENU