De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Anouk wint VeluwezOOOm Got Talent 2.0

Bericht 7 van 64
Anouk wint VeluwezOOOm Got Talent 2.0

Op dinsdag 18 juni vond de finale plaats van het project VeluwezOOOm got Talent 2.0 in het Rhedense gemeentehuis in De Steeg. Met haar idee voor een juridisch aviesbureau JAA (Juridisch Adviesbureau Anouk) was Anouk van den Brink de uiteindelijke winnaar.

Tien studenten van vijf scholen in de gemeente Rheden zijn in februari gestart met het project VeluwezOOOm Got Talent 2.0. In 16 bijeenkomsten werkten zij aan een (zelfgekozen) project voor een goed doel of een eigen onderneming. Ze werden daarbij geholpen door het onderwijs, lokale ondernemers en de gemeente Rheden. Één van deze sessies werd door creaza verzorgd. Op 18 juni werd deze editie afgesloten met een zogenaamde Dragons’ Den. Iedere deelnemer kreeg twee minuten om zijn/haar project of onderneming te presenteren aan een jury. De jury vond dat Anouk van den Brink, leerling van het Astrum College, het beste idee had. Zij won een cheque van 250 euro voor de verdere uitwerking van haar plannen.

Jury
De jury bestond uit wethouder Ronald Haverkamp van de gemeente Rheden, Erwin Coolen (ondernemer ECHT), Arjen Haarsma (directeur Helicon), Miriam Bunt (algemeen directeur Het Rhedens), Chris van Arkelen (directeur Bedrijven Rabobank Arnhem en Omstreken). Na de eerste ronde bleven er nog 5 studenten over. Uiteindelijk koos de jury Anouk als winnaar. De jury beoordeelde de deelnemers op onder meer presentatie en creativiteit. ZZP’er Jan Fokke Oosterhof keek naar de  levensvatbaarheid van de plannen.S

VeluwezOOOm is een samenwerking van Ondernemers, Onderwijs en Overheid (de drie O’s) en ondersteunt leerlingen en studenten om een sociaal project in gang te zetten, een eigen onderneming te starten en/of zich als zzp’er te vestigen.

MENU