De Marke 1A, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

VeluwezOOOm got talent!

Bericht 9 van 64
Masterclass VeluwezOOOm got talent!

Ter ondersteuning van het project VeluwezOOOm got talent! verzorgde Bart eind mei een masterclass voor ondernemende leerlingen en studenten die binnen dit project strijden om de titel Social Entrepeneur VeluwezOOOm 2018.

VeluwezOOOm is een samenwerking van Ondernemers, Onderwijs en Overheid, vandaar ook de 3 O’s. Leerlingen en studenten worden ondersteund om een ondernemend sociaal project in gang te zetten, een onderneming te starten en/of zich als ZZP’er te vestigen.

Het excellentietraject VeluwezOOOm got talent! is bedoeld om jongeren, samen met het bedrijfsleven en de overheid, een kans te geven om meer ervaring op te doen op het gebied van ondernemerschap en zelfontwikkeling. Nagenoeg alle onderwijsinstellingen uit de gemeente Rheden hebben leerlingen/studenten geleverd. Het traject bestaat uit een wekelijkse sessie door een docent en een ondernemer die door zo’n 15 studenten/scholieren consequent wordt bezocht.

De afsluitende Dragon’s Den vindt op 19 juni plaats in de raadszaal van het gemeentehuis, waar een vakkundige jury de pitches van de studenten en leerlingen zal beoordelen en één van hen tot Social Entrepeneur VeluwezOOOm 2018 zal uitroepen.

foto: Henk-Paul Hegeman

1 reactie:

Henk-Paul Hegeman17 juni 2018 at 20:32Reply

Dit is werkelijk waarde toevoegen aan het onderwijs!
Mede namens de studenten, bedankt Bart!

MENU