De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Opening nieuw hockeycomplex MHC Dieren

Bericht 10 van 64
Opening nieuw hockeycomplex MHC Dieren

De afgelopen jaren zijn we steeds actiever betrokken geraakt bij de mixed hockeyclub in Dieren. Met de verhuizing naar het splinternieuwe complex aan de Imboslaan is voor de hockeyclub een nieuw tijdperk ingegaan. In de periode van voorbereiding voor de opening op 3 maart 2018 verzorgden we een flink deel van de communicatie rondom de officiële opening middels aankondigingen via MailChimp, gedrukte mailing naar leden, advertenties in de en social media.

Op het gebied van sponsoring verzorgden we de opmaak van verschillende reclameborden langs deze nieuwe sportvelden, voor onder andere Van Essen Patent, Restaurant De Peerdestal, Claus Aannemingsmaatschappij en Grotenhuis Makelaardij. Zelf konden we ook niet achterblijven, waardoor we met ingang van dit seizoen bij de Dierense hockeyclub als sponsor langs het hoofdveld niet meer te missen zijn.

We wensen MHC Dieren een fantastische toekomst toe op het nieuwe complex!

Een foto-impressie met foto’s die we tijdens de opening maakten is te vinden op de Facebookpagina van MHC Dieren.

MENU