De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Behind the scenes: Timeless magazine 2018

Bericht 11 van 64
Magazine Timeless voor Juweliershuis Aalbers

Deze week wordt het nieuwe jaarlijks terugkerende magazine voor Juweliershuis Aalbers verspreid, waarvan we  dit jaar voor de tiende keer het complete traject van ontwerp tot en met de productie mochten verzorgen.

Van de making-of maakten we deze impressie:

 

Ook een magazine ontvangen? In de beide vestigingen in Velp en Zwolle zijn de magazines verkrijgbaar, of vraag er een aan via het formulier op de website van Juweliershuis Aalbers.

 

 

2 reacties:

Gillian Wanningen13 januari 2018 at 20:28Reply

Goedenavond
Wij hebben het prachtige Timeless magazine van Hans Aalbers gekregen. Mijn man was tijdens het bedrijfsuitje 1 van de koetsiers. Mijn vraag is, zou ik een mooie foto mogen uitzoeken om hem te verrassen met een vergroting ervan? Hij is degene linksonderin op pagina 34. Ik hoor t graag!
Met vriendelijke groet,
Gillian

Bart14 januari 2018 at 10:44Reply

Beste Gillian,
Ik neem per e-mail even verder contact op om de mogelijkheden te bespreken. Volgens mij hebben we nog meer foto’s. Ik kijk dit maandag even na!

Groeten Bart

MENU