De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Foto’s Posbankloop op “De Muur van Aalbers”

Bericht 13 van 64
Foto's Posbankloop 2017, De Muur van Aalbers

De Posbankloop in Velp. Het jaarlijks terugkerende evenement en tevens de mooiste hardloopwedstrijd van Nederland, staat bekend om de fantastisch mooie natuur waardoor het parcours loopt. Ook het hoogteverschil in de wedstrijd vind je bijna nergens anders in Nederland. De laatste klim, de beruchte Muur van Aalbers (vernoemd naar sponsor van het eerste uur Juweliershuis Aalbers) is een echte kuitenbijter. In de laatste bocht, op zo’n 50 meter voor de tijdswaarneming bovenaan de 98,1 meter hoge Emmapiramide, fotograferen wij traditiegetrouw de deelnemers.

De recente foto’s zijn hier te bekijken en na te bestellen:

Posbankloop 2017 – 15 km
Posbankloop 2017 – 6 km

MENU