De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Opening nieuwe salon Leander

Bericht 13 van 63

Tijdens de opening van de nieuwe salon van Leander schoten we wat beelden voor deze impressie van de officiële ingebruikname van de nieuwe locatie. Daarnaast werkten we de afgelopen tijd aan de uitstraling van het pand, waarbij het pand aan de buitenkant een flinke metamorfose heeft ondergaan. Nadat het pand is geschilderd werd vervolgens de nieuwe belettering aangebracht voor een compleet andere look.

Wie bekend is met het voormalig pand van Scheer en Foppen, zal binnen nog nét de trap herkennen, de rest is grondig onder handen genomen door de interieurbouwer, schilder, familie en vrienden van Leander. Voor de verdere aankledingen leverden wij enkele grote spanframes, waarvan de grootste achterin de salon ruim 20 vierkante meter beslaat.

Een van de eye-catchers is de social media wand bij de entree, waar je na je behandeling eenvoudig en goed uitgelicht je selfie maakt, of in overleg wordt gefotografeerd voor gebruik op de social media kanalen van Leander.

MENU