De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Pssstt… Kom jij stage lopen van september ’17 t/m januari ’18?

Bericht 15 van 64
Stage als Mediavormgever of allround dtp'er bij creaza in Dieren

Ben jij op zoek naar een creatieve stage als mediavormgever, allround dtp’er of mediaredactiemedewerker bij een klein bureau? Waar je gewoon volledig meedraait en niet alleen maar koffie hoeft te halen (mág natuurlijk wel als je ook een carrière als barista ambieert). Dan is creaza misschien jouw stageplek!

In de periode september 2017 t/m januari 2018 hebben wij géén stageplek meer beschikbaar! Wil je ons tóch graag laten weten wat je kunt, bijvoorbeeld voor de volgende stageperiode, mail dan je cv en portfolio + gewenste stageperiode voor je opleiding tot allround dtp’er, mediavormgever of mediaredactiemedewerker.

Werkzaamheden tijdens je stage

Bij creaza ontwikkelen we de volledige visuele identiteit van bedrijven. Logo’s, huisstijlen en natuurlijk ook advertenties, magazines, websites en presentatiemateriaal. Op strategisch niveau zijn we sparringpartner en ondersteunen we bij de ontwikkeling van marketingacties, ontwikkelen we campagnes die de bekendheid van de bedrijven met wie wij werken een boost geven. Dat kan zijn via gedrukte advertenties, social media of anderszins. Jij helpt als creatief dtp’er deze verschillende uitingen vorm te geven. Als mediaredactiemedewerker zit je bovenop het nieuws en help je relevante content te creëren voor uiteenlopende bedrijven.

Wie zoeken we?

We zoeken spontane stagiairs die hard werken net zo leuk vinden als een terrasje pakken. Voor wie de programma’s van Adobe geen geheimen meer kennen en die op social media net zo actief zijn als offline.

Stageperiode

Je uren en stageperiode bepalen we in overleg.

Lijkt het je wat?

Mail dan naar Bart (stage@creaza.nl) en stuur direct je portfolio en CV mee! Geef je ook even aan in welke periode je stage zou willen lopen? Okdoei.

 


sbb-beeldmerk

MENU