De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Promotie Bootcamp Rheden

Bericht 15 van 63

Bootcamp Rheden verzorgt met ingang van 1 mei twee maal per week een full body work-out in Rheden. Om de bootcamplessen onder de aandacht te brengen, vroeg Erwin Falter ons om de complete branding en communicatie voor Bootcamp Rheden te verzorgen. Van logo tot uitingen op social media. Van website tot persberichten en drukwerk.

Promotie bootcamp-rheden.nl

De outdoor trainingen zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen van ieder niveau. De eerste online promotie via Facebook en Instagram was dan ook primair gericht op een brede leeftijdscategorie in Rheden en De Steeg. Het organische bereik van de deelacties leverde ook concrete aanmeldingen op uit een groter gebied rondom Rheden.

De promotie is niet alleen online gevoerd, maar ook offline, tijdens het uitdelen van flyers aan het winkelend publiek en het verspreiden van flyers op strategische plekken in Rheden (scholen, (sport)verenigingen, etc). Ook de regionale huis-aan-huiskrant Regiobode en online platformen als Rheden Nieuws, Regiobode Online en Studio Rheden zijn benaderd middels een persbericht. De totale mix van Paid, Earned, Shared & Owned vormt de basis voor de communicatie-aanpak.

Meer weten over Bootcamp Rheden? Kijk dan op www.bootcamp-rheden.nl!

1 reactie:

Erwin Falter8 mei 2017 at 11:08Reply

Creaza heeft fantastisch werk geleverd voor Bootcamp Rheden. Alles in goed overleg en tot in de puntjes uitgewerkt!

MENU