De Marke 1A, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Behind the scenes: Timeless magazine 2017

Bericht 19 van 64
Timeless 2017 Juweliershuis Aalbers

Een kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van het jaarlijkse magazine voor Juweliershuis Aalbers, waarvan we net als voorgaande jaren het traject van ontwerp tot en met de productie verzorgden. Door de jarenlange samenwerking met Hans Aalbers en de marketingafdelingen van de internationale sieraden- en horlogemerken die Juweliershuis Aalbers voert, zijn we in staat om dit 108-pagina’s tellende magazine in korte tijd te realiseren.

Ontwerp Timeless magazine Juweliershuis Aalbers

Met de productie starten voordat het volledige magazine definitief is, vereist een strakke planning en inzicht in de verdeling van pagina’s en katernen. Op deze manier kunnen we indien nodig last-minute schuiven met pagina’s om de productie volgens schema te laten verlopen. De spreekkamer is hiervoor een ideale plek waar de voortgang van het magazine in een oogopslag te volgen is.

Indeling Timeless magazine 2017

Drukwerk Timeless 2017

Na de drukkerij, die we bezochten voor de laatste controle van de drukvellen, gaat het proces verder in de binderij. De door de drukkerij aangeleverde plano-drukvellen worden volgens inslagschema gevouwen en in de bindstraat verzameld tot het boekblok waaromheen het omslag wordt verlijmd.

Gevouwen katernen gereed voor de bindstraat

Nagesneden magazines worden verzendklaar gemaakt.

Het magazine wordt vervolgens nagesneden en verzendklaar gemaakt. Een week nadat de laatste drukvellen van de pers rollen liggen de magazines bij de klanten in de brievenbus.

Timeless 2017

Ook een magazine ontvangen? In de beide vestigingen in Velp en Zwolle zijn de magazines gratis verkrijgbaar, of vraag er een aan via het formulier op de website van Juweliershuis Aalbers.

 

 

MENU