Spoorstraat 1b, 6953 BW Dieren06 - 17 900 159info@creaza.nl

Welkom Thijs!

Bericht 13 van 57
Thijs Mussies loopt stage bij creaza

Hij heeft er lang op moeten wachten, maar afgelopen maandag kon stagiair Thijs Mussies eindelijk beginnen! Als leerling aan het ROC A12 in Ede volgt hij de opleiding tot Allround DTP’er.

Een jaar geleden kwam hij bij ons binnen met de vraag of hij zijn stage bij ons mocht volgen. Gegrepen door zijn vastberadenheid en aanhoudende enthousiasme, doorliepen we binnen no-time het traject tot Erkend Leerbedrijf.

Stagiair Thijs, mét koffie!Dat Thijs leergierig is bewees hij de maanden voor aanvang van zijn stage al, toen hij geregeld even langs kwam. De ene keer met vragen over dtp-opdrachten, de andere keer om trots zijn afgeronde of lopende schoolprojecten te laten zien.

Thijs: “Ik hoop tijdens mijn stage vooral te leren hoe het er in het creatieve proces aan toe gaat. Hoe een nieuw logo tot stand komt bijvoorbeeld, of hoe een flyer of magazine vorm krijgt.”

In de komende twintig weken zal Thijs bij ons gaan werken aan verschillende ontwerp- en dtp-opdrachten en helpt hij met het ontwikkelen en onderhouden van diverse websites.

Oh, en de koffie heeft hij al gevonden. ;-)

Welkom bij creaza, Thijs!

MENU