De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Vacature: parttime webdeveloper m/v

Bericht 21 van 64
vacature parttime webdeveloper bij creaza

[Update 04-10-2016: Deze functie is momenteel niet langer vacant.]

Ben jij op zoek naar een parttime job als webdeveloper bij een klein bureau? Waar je jouw online skills kunt tonen, waar je meewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe websites voor onze klanten en van bestaande websites (veelal WordPress) het onderhoud verzorgt? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bij creaza ontwikkelen we de complete visuele identiteit van bedrijven. Logo’s, huisstijlen en natuurlijk ook advertenties, magazines, websites en presentatiemateriaal. Op strategisch niveau zijn we sparringpartner en ondersteunen we bij de ontwikkeling van marketingacties, ontwikkelen we campagnes die de bekendheid van de bedrijven met wie wij werken een boost geven. Dat kan zijn via gedrukte media, online of anderszins.

Wat wordt er van jou als webdeveloper bij creaza verwacht?

Je hebt ruime ervaring met WordPress, Woocommerce en bent goed bekend met e-mail applicaties zoals MailChimp. Als social savvy weet je precies wat er speelt op het gebied van social media. Je bent in staat om aan de hand van een briefing zelfstandig websites te bouwen en hebt feeling met design. Kennis van SEO, het beheren van domeinen, webhosting en SQL-databases zijn een pré.

Wie zoeken we?

Als jij denkt in dit plaatje te passen, dan kan het maar zo zijn dat we jou zoeken! We zoeken namelijk een web professional die hard werken net zo leuk vindt als een terrasje pakken. Voor wie WordPress geen geheimen meer kent en die de combinatie van frontend en backend juist als uitdaging ziet!

Uren

Het aantal uren en je werktijden zijn bespreekbaar, maar in eerste instantie zijn wij op zoek naar iemand voor ongeveer 8-12 uur per week.

Lijkt het je wat?

Mail dan naar Bart (vacature@creaza.nl), stuur direct je portfolio en CV mee en geef even aan hoe jij je koffie drinkt!

MENU