De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Behind the scenes: #leanderlive

Bericht 21 van 63
#leanderlive

Vanavond verzorgde Leander voor het eerst een interactieve live presentatie vanuit de salon in Dieren. Met behulp van de livevideo-functie op Facebook vertelde hij over een van de grootste kleurtrends van dit moment; haar in grijze tinten. Met tips, uitleg over producten en een Q&A met de kijkers, kijken we terug op een succesvolle eerste uitzending! Hou de Facebookpagina van Leander in de gaten voor de volgende Leander Live!

#leanderlive#leanderlive

Bij de totstandkoming van #leanderlive hebben wij input geleverd voor het creatieve concept en de opmaak verzorgd van de online visuals op Facebook en banners in de salon. Tijdens de uitzending waren we aanwezig om #leanderlive behind-the-scenes op beeld vast te leggen.

MENU