De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Maarten van der Weijden opent Restaurant d’Moriaan en Brasserie Radboud

Bericht 24 van 63
Opening Restaurant d'Moriaan en Brasserie Radboud in Warmenhuizen-opening-moriaan-radboud-warmenhuizen

In een afgeladen volle brasserie aan de Dorpsstraat in Warmenhuizen, verzorgde olympisch zwemkampioen en wereldkampioen openwaterzwemmen Maarten van der Weijden afgelopen zaterdag de officiële opening van de twee nieuwe restaurants van Frank van Enter en zijn vriendin Lieke de Jong.

Omringd door familie, vrienden en een grote groep crowdfunders werd het glas geheven om een toast uit te brengen op een succesvolle start.

De gehele maand januari is er met man en macht gewerkt om de twee restaurants vorm te geven. Frank, voormalig chef-kok van sterrenrestaurant Merlet, en eerder al werkzaam bij Savelberg en Parkheuvel, wil zich in Restaurant d’Moriaan richten op koken op hoog niveau. De naastgelegen zaal van het voormalig partycentrum is in vier weken tijd grondig verbouwd tot Brasserie Radboud.

Logo Restaurant d'Moriaan en Brasserie Radboud - © creazaVoor zowel het Restaurant d’Moriaan als Brasserie Radboud ontwikkelde creaza het logo en de bijbehorende uitingen, waaronder visitekaarten, uitnodigingen en menukaarten.

Menukaart Restaurant d'Moriaan en gevelreclame Brasserie RadboudDe montage van de gevelreclame werd, net als het gehele interieur van de brasserie, door Koen Broersen Meubeldesign verzorgd. Strakke panelen in combinatie met fantastische lichtarmaturen met de allermooiste sfeervolle gloeilampen geven het geheel een trendy, maar down-to-earth uitstraling.

Met d’Moriaan en Radboud heeft West-Friesland er twee fantastische, stijlvolle restaurants bij gekregen. We wensen Frank en Lieke ontzettend veel succes!

 

Je vindt Restaurant d’Moriaan en Brasserie Radboud aan de Dorpsstraat 153 te Warmenhuizen.
Voor meer informatie kijk op de websites en Facebook:

Restaurant d’Moriaan: website | facebook
Brasserie Radboud: website | facebook

 

MENU