De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Het strooigoed van Sinterklaas

Bericht 26 van 63
Sinterklaas in Rheden: Sint Nicolaas Organisatie Rheden (SNOR)

Voor Sint Nicolaas Organisatie Rheden, voor intimi beter bekend als SNOR, creëerden we last-minute en vlak voor de intocht van de goedheiligman in Rheden een nieuw tijdloos beeldmerk. De eerste toepassing werd een kaartje wat tijdens de intocht – hoe toepasselijk – als strooigoed werd ingezet om ouders van kinderen kennis te laten maken met deze organisatie.

Sinterklaas in Rheden: Sint Nicolaas Organisatie Rheden (SNOR)Al ruim 50 jaar verzorgt SNOR met een 80-tal vrijwilligers de intochten van Sinterklaas in Rheden en De Steeg, gaat zij met Sint en pieten op bedrijfsbezoek en verzorgt zij huisbezoeken bij particulieren.

Woont u binnen een straal van 15 kilometer vanaf Rheden en bent u op zoek naar een ervaren organisatie voor een heerlijk avondje? Informeer dan snel bij SNOR: dé smaakmakers van het grootste kinderfeest van het jaar!

Meer info: Sint Nicolaas Organisatie Rheden

MENU