De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Schitterend voorjaar bij Juweliershuis Aalbers

Bericht 31 van 63
Voorjaarsbrochure Juweliershuis Aalbers

Ook dit jaar verzorgden we het ontwerp, de productie en verspreiding van de voorjaarsbrochure van Juweliershuis Aalbers. Deze nieuwe 4-luik folder staat vol met nouveautés van de verschillende internationale topleveranciers waarvan Juweliershuis Aalbers de uitgebreide collectie voert. Denk hierbij aan de sieraden van het modieuze Tirisi Moda, de kleurrijke ringen van Hulchi Belluni of de nieuwe Wave-collectie van het bekende horlogemerk Ebel. Ook Albanu, presenteert zich met prachtige, opvallende armbanden gemaakt van olifanten-, giraffen- of buffelhaar.

Genoeg redenen in ieder geval om een bezoekje te brengen aan een van de vestigingen in Velp of Zwolle!

 

MENU