De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Jetzt Geht’s Los! Oktoberfest in Arnhem

Bericht 36 van 63

Een Oktoberfest in Arnhem? Aber natürlich!
De Arnhem Band regelt het. Het beeldmerk verzorgden wij.

Robert Philips, voorzitter van de Arnhem Band, maakt al jaren gebruik van onze diensten en wij vroegen hem naar zijn ervaring. Hij zegt hierover:

Wij hebben al een lange samenwerking met creaza/Bart van den Bergh. De creatieve geest van Bart biedt altijd meer dan alleen een vertaling van wat de vraag was. Naast het antwoord op de vraag komt hij ook altijd met een extra invulling aan het antwoord, creatieve suggesties die een extra dimensie aan het originele idee toevoegen. Bart heeft gevoel voor communicatie en beeld, of het nu gaat om een huisstijl of om een ‘los’ project: Bart weet het altijd prima in beeld te brengen.

Behalve het beeldmerk voor het Arnhemse Oktoberfest, ontwikkelden we de afgelopen tijd in opdracht van Robert eveneens verschillende uitingen voor de Arnhem Band en voor Big Band MOVE. Eerder ontwikkelden we logo’s voor onder andere Cyndikeet en verschillende afdelingen binnen de Arnhem Band, waaronder de Club van 100 en de Stichting Evenementen Arnhem Band.

Meer over het Oktoberfest in Arnhem vind je op de website www.oktoberfest-arnhem.nl

 

MENU