De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Tempress brengt creatie visuals en brochures onder bij creaza

Bericht 39 van 64

Het innovatieve, internationaal opererende bedrijf uit het Gelderse Vaassen, ontwikkelt productieapparatuur voor de vervaardiging van zonnecellen. Van alle zonnepanelen die wereldwijd geproduceerd worden, wordt zo’n 30 tot 35 procent gemaakt met behulp van de machines van Tempress. Voor de ontwikkeling van brochures en visuals voor de stand van Tempress op de SNEC PV Power Expo 2014 in Shanghai, zocht Tempress een creatieve partner die binnen een kort tijdsbestek verschillende items kon realiseren binnen de bestaande huisstijl. Deze eerste testcase leverde een viertal verschillende brochures, leaflet en diverse visuals voor de stand in China op.

 

“Qua communicatie voor Tempress de beste beurs ooit!
Van iedereen grote complimenten gekregen.”

Rob Pentinga – Marketing & Business Development Officer

 

De samenwerking met Tempress zullen we de komende tijd intensiveren, aangezien creaza is gevraagd mee te denken in de verdere uitwerking en bewaking van de huisstijl in alle voorkomende uitingen. Ook de voorbereidingen voor de komende beurs in Amsterdam zijn inmiddels in volle gang. Wordt vervolgd dus!

  • Stand Tempress SNEC PV Power Expo 2014

    Visuals op de stand van Tempress tijdens de SNEC PV Power Expo 2014 in Shanghai.

  • Brochures Tempress op de SNEC PV Power Expo 2014

    Presentatie brochures op de SNEC PV Power Expo 2014 in Shanghai.

  • Van Gogh Room

    Van Gogh Room. Visual van ± 400 x 240 cm. in een van de twee meeting rooms.

  • Rembrandt Room. Visual van ± 400 x 240 cm. in de andere meeting room.

Meer over de innovatieve oplossingen op het gebied van zonnecellen vind je op de website van Tempress.

MENU