De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Foto’s Posbankloop 2013

Bericht 43 van 63
Posbankloop 2013

Tijdens de 19e editie van de Posbankloop fotografeerde Bart de renners op de Emmapiramide. Deze beklimming kent een eigen klassement en is beter bekend als “De Muur van Aalbers”, naar sponsor Juweliershuis Aalbers.

De laatste bocht voor het bereiken van het eindpunt van deze klim is een fantastische plek om de deelnemers naar boven te zien komen. De snelle klimmers, de fanatieke sprinters, de sportieve genieters, de uitdagers en de uitgedaagden. De hoopvolle blikken op die laatste buiging van de weg naar links.

Dit zijn de momenten waarom we hier jaarlijks terugkomen!

Foto’s bekijken en nabestellen kan hier.

Ook op 28 september 2014 fotografeerden we weer op De Muur van Aalbers.

De foto’s Posbankloop 2014 vind je hier.

MENU