De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Sprinten om een horloge op De Muur van Aalbers

Bericht 47 van 63
Sprinten om een horloge op De Muur van Aalbers

Juweliershuis Aalbers heeft als trouwe sponsor van de Posbankloop jaren geleden zijn naam verbonden aan het bergklassement dat binnen deze hardloopwedstrijd beter bekend staat als De Muur van Aalbers. De winnaars op De Muur – feitelijk de tussensprint bergopwaarts richting de Emmapiramide – ontvangen een fantastisch sporthorloge van het merk Sector.

Is het aanvallen van het parcoursrecord op De Muur (88 seconden) op sportief gebied een té grote uitdaging? Ook niet-renners kunnen profiteren bij Juweliershuis Aalbers.

In de aanloop naar de Posbankloop (van 26 augustus t/m 5 oktober) is namelijk het volledige assortiment van Sector met 15% korting én 2 jaar extra garantie verkrijgbaar in het filiaal aan de Hoofdstraat in Velp.

MENU