De Marke 3M, 6951 KM Dieren0313 - 76 90 66info@creaza.nl

Je stem op een Facebook-poll verwijderen?

Bericht 56 van 63

Je kent ze wel: polls of Facebook. Of ze nu op de Facebook-pagina van je sportvereniging staan met pittige stellingen over ontwikkelingen binnen de club, of bij je favoriete kledingmerk die je vraagt welke van de drie outfits je het liefste zou willen dragen deze zomer. Een stem is binnen no-time uitgebracht.

Maar wat nu als je achteraf eigenlijk helemaal niet had willen stemmen? De keuze die je binnen de poll hebt gemaakt kun je nog wél wijzigen, maar helemaal verwijderen?

 

“Hoe kan ik mijn stem op een poll van een pagina die ik leuk vind achteraf verwijderen?”

 

De talrijke opties binnen Facebook maken het er niet makkelijker op. De plaats van verschillende instellingen binnen je Facebook-pagina ook niet. Gevoelsmatig zou je deze optie aan willen treffen bij de betreffende poll, om dan rechtsbovenaan de optie “maak mijn stem ongedaan”  te vinden. Helaas werkt het niet zo eenvoudig. Deze optie is er namelijk niet.

Hoe verwijder ik mijn stem dan wèl?

fb_activiteitenlogboek_01

Via je activiteitenlogboek! Op je profielpagina vind je rechtsboven de knop Activiteitenlogboek.

Je komt nu op je overzichtspagina van al je recente activiteiten. Van vind-ik-leuks tot toegevoegde foto’s. Al je Facebook-activiteiten worden hier netjes gerangschikt op datum bijgehouden.

Ga vervolgens naar de datum waarop je gereageerd hebt op de poll en selecteer via het menu aan de rechterzijde de optie Stem verwijderen.

fb_activiteitenlogboek_02

 

Eigenlijk niet eens zo ingewikkeld toch?

 

MENU